Fit Foodie kids

Give your kids a bloody knife and fork and let me put some fresh food in front of them they can eat

-Jaimie Oliver-

Gezonde voeding kinderen

Een gezonde levensstijl hanteren is belangrijk voor het behoud van de gezondheid van het hele gezin. Kinderen kunnen vaak lastige eters zijn en ouders vinden het vervelend om iedere keer na een lange (werk)dag weer die strijd aan te moeten gaan tijdens het eten. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen prima gezond kunnen eten, zonder elke keer te strijden.

Is jouw kind te fors of te mager of juist op goed gewicht, maar eet nogal ongezond? Of wil jij je pubers juist leren om gezondere keuzes te maken? Wil jij als ouder graag de eetgewoonten van jouw hele gezin in positieve zin veranderen. Maak dan gerust een afspraak (kinderen natuurlijk welkom). Samen met de Fit Foodie gezondere stappen maken.

Bloei runningSporten voor pubers (12-16 jaar)

In samenwerking met Bloeirunning bieden we een sport-en voedingsbegeleidingspakket aan. Je kan tenminste 1x per week mee doen met hardlooptraining of bootcamp training op jouw niveau in jouw leeftijdsgroep.

De trainingen zijn uitsluitend voor kinderen van 8-10 jaar of 12-16 jaar oud. Er wordt altijd getraind en in de buitenlucht (Vondelpark of Amsterdamse Bos). Het sport-en voedingspakket kost 250 euro voor 3 maanden (incl. 1 voedingsintake van 40 min, 3 follow-up consulten van 30 min en 12 trainingsessies).

Afspraak maken