Hardlooptraining met pubers

Naast mijn passie eten, is mijn andere passie: lesgeven aan pubers. Pubers zorgen ervoor dat je je echt alive voelt 🙂 Toen ik begon met lesgeven was ik 24 nu inmiddels ietsje ouder. Ik heb met ze te doen. De onzekerheid die de meesten van hen ervaren als ze naar de middelbare school gaan. De peer pressure, schoonheidsidealen, concurrentie in de klas, de verandering in hormonen, de verwachtingen van ouders en docenten…..

Aan die pubers geeft Bloei Running looptraining en bootcamp lessen en ik ga bij hen starten als trainer!! Ik sluit mij helemaal aan bij hun visie: om kinderen die niet bij een reguliere sportclub sporten, maar wel fit willen blijven, weer plezier te laten krijgen in het sporten. Zij willen kinderen helpen geloven in hun eigen kracht om zo lichaam en geest weer in beweging te krijgen. Door hard te lopen leren pubers grenzen te verleggen en doelen te bereiken waar van ze dachten dat ze het nooit zouden kunnen.

Voor wie?

Jongeren van 12-16 jaar die graag willen (leren) hardlopen  maar zich niet willen aansluiten bij een atletiek vereniging. Alle niveau’s zijn welkom!

Waar?

Verzamelen voor de deur van de Vondelkerk. Start cursus donderdag 10 september. Elke donderdag van 17:30 -18:30 en 18:30-19:30. Graag van tevoren aanmelden.

Aanmelden?

Inschrijven via het inschrijfformulier op www.bloeirunning.nl

Tags from the story
, , ,